Det er mig på billedet der. Engang for længe siden lavede jeg en vinge af pinde og plastik. Jeg kastede mig ud fra mine bedsteforældres tag, og fløj – lige ned på jorden. Jeg slog mig, men rejste mig igen, og det har jeg gjort en del gange siden.

Om mig

Jeg hedder Anders Dahl, har 44 år bag mig, og lever i håbet om, at der foran mig venter mindst det samme. Men hvem ved? På trods af den uvidenhed og min uformåenhed i mangt og meget forsøger jeg hver dag at gøre mig umage. At huske mig på dette ikke er en generalprøve, og at sandsynligheden for en reprise er – ja, usandsynlig. Det lykkes ikke altid.

Gennem tilværelsen har jeg tænkt, sagt og gjort meget. Altid under eget navn, også når jeg har optrådt som repræsentant. Og dog, for jeg har i hvert fald én gang, for i en prekær situation at redde min egen røv, optrådt under andet navn. Og jeg har snydt og løjet og bedraget. Ikke kun mig selv, og ikke kun for det gode, men også for egen vindings skyld. Ifølge teorien er det dog bare en del af min natur og sociale kompetence. Men jeg lover selvfølgelig aldrig at gøre det igen.

I mit liv og arbejde er jeg inspireret og påvirket af den helt ufattelige rigdom af oplevelser og liv, det har været mig forundt at have, møde og miste. Men også af ensomheden den vendekåbe. Der hvor berigende dens bekendtskab end kan være, undertiden også har efterladt mig gul af galde, der i øjeblikket ikke var meget næring at finde i.

Et udtømmende CV vil ikke i min opfattelse bibringe dig nogen særlig indsigt, men herunder finder du i punktform et udpluk af, hvad jeg i tidernes løb har beskæftiget mig med, eller opholdt mig ved.

  • Uddannelse: Psykomotorisk terapeut, samt et kort og ugengældt kærlighedsvisit på filosofistudiet.
  • Arbejde: En hel masse og arbejdsløs. Senest virksomhedsejer og leder i Fiberby.
  • Andre aktiviteter: Tai Chi. Krav Maga. Dans. Guitarist og komponist. Mange timers egenterapi fordelt over de sidste 20 år.
  • Andenhåndserfaring: Moderne udviklingspsykologi og eksistentiel psykologi. Bevidstheds- og eksistensfilosofi, samt kognitiv neurovidenskab.

Vigtigst af alt er dog, at jeg står ved mig selv. At jeg nærer tillid og tiltro til min egen tænke-, fatte- og handleevne, og at jeg i alt hvad jeg gør, også altid er et følende og intuitivt væsen forankret i min organismes levende og bevægelige natur, selvom jeg også af og til kunne tænke mig, jeg var en sten.

Ring til mig: 60 87 94 91